Hitit Üniversitesi “A Tale of Future” Projesi İçin Katılımcı Öğrenci Çağrısı

Üniversitemizin Erasmus+ Gençlik programı kapsamında yürütücülüğünü yaptığı “A Tale of Future” projesinin etkinlikleri, 8-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilecektir. Bu program kapsamında, Türkiye, İtalya, Romanya, Hollanda, Estonya ve Fransa’dan gençlerin bir araya gelmesi; bilgi ve iletişim teknolojileri, yazılım üretimi, uygulama geliştirme ve web site yapımı gibi alanlarda çalışmalar yapması planlanmaktadır. Programda katılımcı olarak yer alacak öğrencilere modern dünyada teknoloji ve bilgi toplumu olarak var olmanın önemini vurgulayacak pratikler sunulacaktır.

Üniversitemizi temsilen programa katılacak 6 öğrencimizin seçimi için başvuruların 25 Nisan 2024 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Projeye katılan tüm öğrencilere ‘Youth Pass’ sertifikası verilecektir.

Katılımcı olmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki bağlantı üzerinden Katılımcı Formu’nu doldurmaları gerekmektedir.

Programda yer almak isteyen tüm öğrencilerimizin başvurularını bekliyoruz!